Project management

Nadat ontwerp en detail engineering gereed zijn en door alle betrokkenen zijn goed gekeurd, kan de feitelijke realisatie beginnen. Een goede samenwerking binnen het bouwteam is essentieel. Dit houdt in: duidelijke communicatie, een goede demarcatie en een afgestemde planning.

Het projectmanagement van CCG Belgium kenmerkt zich door proactieve betrokkenheid bij alle disciplines en het  oplossingsgericht denken.

 

Klantverwachting managen

Het managen van de informatiestromen van alle partijen en het sturen van de klantverwachting bespoedigen een probleemloos verloop tot en met de oplevering. Gedurende het gehele traject wordt de klant betrokken bij het bouwproces en door het houden van kwaliteitscontroles wordt er naar een restpuntloze oplevering gestreefd.

 

Financieel project management

Het financieel managen van een bouwtraject is een wezenlijk onderdeel van het proces. Door voor de start wensen en eisen goed in kaart te brengen is het mogelijk op een strakke budgettering te sturen. Financiële consequenties ten gevolge van wijzigingen tijdens de bouw worden door CCG voor uitvoering inzichtelijk gemaakt.